Ademcirkel BewustZijn

Ademcirkel BewustZijn | YogabyCarola

Zou je graag weer voelen hoe het is om ontspannen jezelf te zijn, zonder dat je probeert te zijn, wie je denkt te moeten zijn?

In ademcirkel BewustZijn maak je contact met jezelf, je diepe ZIJN. Door de oorspronkelijke en verbonden adem te gebruiken, ga je (door)voelen, loslaten en de rust in jezelf weer toelaten. Vanuit die rust kun je ontdekken wat werkelijk belangrijk is voor jou.

Waar gaat je energie van stromen?
Waar word je blij van?
Hoe kan je dit meer gaan toelaten in je leven?

In elk moment beter kunnen luisteren naar je gevoel, je innerlijke leiding, die je precies de weg wijst. Het bewust en verbonden ademhalen is simpel en zacht, waarbij de uitwerking intens kan zijn. Door vrijer en dieper te ademen, breng je meer rust en energie je lijf in. 

Ben je bereid om…
eerlijk en open jezelf te gaan ontdekken?
jezelf de aandacht, de liefde en respect te geven waar je naar verlangt?
je innerlijk kind te gaan omarmen?
meer (adem)ruimte in jezelf te creëren, zodat je vrijer kan gaan bewegen in je leven?

Ja?

Fijn!

Wat is er mogelijk?
In een serie van 3 bijeenkomsten ga je contact maken met je ware zelf, terug naar je BewustZijn. Je voelt zelf wel aan of dit de plek en het moment voor jou is, vertrouw daarop. Eén keer per maand een moment voor jezelf, even niets moeten en van daaruit contact maken met jezelf, verbinden met de adem en je innerlijke wijsheid. Ontdekken wat er in jou beweegt.

Wat voel je nou echt?
Wat is van jou?
Wat is van de ander?
Waar loop je tegen aan?
Wat vertelt je lijf, je gevoel?
Wat mag je loslaten?

Luisteren naar de waarnemingen van je lijf en daarmee gaan samenwerken. In deze prikkel-rijke wereld, word je regelmatig meegezogen in dingen, die niet aansluiten bij wie je werkelijk bent. Je beweegt vanuit allerlei (voor)oordelen, overtuigingen, belemmerende gedachten, aannames, conclusies en emoties.

Je kunt het gevoel krijgen leeg, moe, uitgeput en verward te zijn. Het vraagt om weer werkelijk contact te maken met jezelf, op zoek te gaan naar je BewustZijn en je diepe zielsverlangen.

Wat mag je verwachten:

  • Alle tijd & ruimte voor jezelf in een veilige ambiance
  • Stilstaan bij jezelf & jouw binnenwereld
  • Kennis maken met de oorspronkelijke adem
  • Nieuwe energie en inzichten ontvangen
  • Ontdekken wat echt belangrijk is in jouw leven
  • Samen zijn in een groep van gelijkgestemde
  • Iets lekkers bij de koffie of thee

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf, rust, stilte, loslaten, ontspanning, verbinding met jezelf en meer toegang tot BewustZijn? Het aantal plekken is beperkt, dus voel je dat het moment voor jou precies NU is, geef je snel op!

Data:                   25 sept., 16 okt. en 13 nov. 2022
Tijdstip:              10.00 – 12.00 uur (vanaf 9.45 uur ontvangst)
Investering:       € 249,-
Locatie:              The Solutions, Ampèreweg 3A
Groepsgrootte: max. 6 personen

Als je hartproblemen en/of -aandoeningen of ernstige psychische klachten hebt, is deze groepssessie niet geschikt. Ook bij zwangere vrouwen is een later moment, een beter moment. 

Heb je interesse, maar voel je toch enige twijfel of heb je een vraag, bel me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close