Connectie met jezelf

Connectie met jezelf | YogabyCarola

In het dagelijks leven is er veel en vaak afleiding. Door de mensen om ons heen, door beeldschermen, social media, verwachtingen van anderen, zoveel verleidingen die je buiten jezelf zoekt. Hierdoor vergeet je dat het belangrijk is om eerst de verbinding met jezelf te maken.

Gevoelens van onrust, overprikkeling, spanning, ontevredenheid en onzekerheid levert dit je op. Verwachtingen die je jezelf oplegt, maken het vaak nog erger. Het wordt steeds lastiger de verbinding met jezelf ook echt te voelen.

Een mooie manier om weer in contact te komen met jezelf, waarbij je leert je grenzen te ontdekken is yoga. In de yogaworkshop Connectie met jezelf leer ik je de signalen in je lichaam te herkennen en je grenzen op te zoeken. Je ontdekt wat aangenaam is en minder aangenaam voelt. Je leert met yoga veel over jezelf en het contact daarin weer te verstevigen. Je lichaam weet namelijk al veel eerder dan het hoofd hoe je je voelt en wat je echt wilt.

In de verbinding met jezelf creëer je de mogelijkheid om op te laden, om te voelen wat jij eigenlijk nodig hebt én om te checken of jij nog wel het leven leidt dat je ook echt wilt leiden. 

Ga jij die verbinding met jezelf aan? In 7 weken ontdek je hoe je weer in connectie kunt komen met jezelf door yoga, ademhaling en meditatie.

Data:               woensdag 31 augustus, 7, 14, 21 september, 5, 12 en 19 oktober 2022
Tijdstip:          18.00 tot 19.00 uur
Investering:   € 100,- voor 7 lessen
Locatie:          The Solutions, Ampèreweg 3A

Heb je vragen over de workshop, neem dan contact met mij op.

Het is een kunst de verbinding met jezelf te behouden!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close