Herfst yogaworkshop

Herfst yogaworkshop | YogabyCarola

Workshop Innerlijke herfstschoonmaak. De herfst is het seizoen van verandering. Na de uitbundigheid en het extraverte karakter van de zomer is de herfst de tijd dat we ons weer meer terugtrekken en letterlijk naar binnen keren.

De boel opruimen en je klaarmaken voor de winter. Een goede schoonmaakbeurt voor jezelf is dan heerlijk. Nadenken over wat je wel en niet meer wilt. De herfst is het seizoen van knopen doorhakken. Het ideale moment om te kijken wat je niet meer nodig hebt in je leven.

De workshop Innerlijke herfstschoonmaak, die direct na de zomervakantie start, helpt je hierbij. Tijdens een 6-tal Hatha yogalessen leer je met behulp van yogahoudingen je spieren soepel te houden, waardoor je lichaam beter bestand is tegen de naderende kou. Ook ga je intensief aan de slag met je ademhaling. Bewust met je ademhaling bezig zijn, heeft effect op je (sombere) gedachten, waardoor je ruimte krijgt in je hoofd en beter beslissingen kunt nemen.

Wil je ervaren wat yoga voor jou kan betekenen, schrijf je dan in voor de workshop Innerlijke herfstschoonmaak. Start 4 september. Twijfel je of yoga is voor jou is? Lees ook mijn blogposts yoga en verwachtingen en 5 vooroordelen over yoga.

Heb je vragen over de workshop, bel me gerust of neem contact met me op.

Data:           op woensdag 4, 11, 18, 25 september, 2 en 9 oktober a.s.

Tijdstip:     18.30 tot 19.30 uur

Kosten
:       € 75,- voor 6 lessen

Locatie:      EigenWijs | Centrum voor therapie & coaching
Vijzelmolenlaan 6 in Woerden, aanbellen bij belnr. 4

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close