Innerlijke schoonmaak

Innerlijke lenteschoonmaak | YogabyCarola

Kijk om je heen, luister naar de vogels en open je zintuigen, de lente is in aantocht. Tijd om je zintuigen te prikkelen, jezelf open te stellen en los te laten, waarbij je lichaam en geest opfrist na de lockdown en een innerlijke lenteschoonmaak in gang zet. Om daarna te groeien en bloeien richting de zomer.

Vanaf 2 februari a.s. start de yogaworkshop met thema Innerlijke Lenteschoonmaak. Van binnenuit aan de slag om jezelf op te frissen en klaar te maken voor het voorjaar. Een goede schoonmaak voor lichaam en geest. De ideale manier om je hoofd leeg te maken en je aandacht bewust te richten op je lichaam en je ademhaling.

Tijdens een 4-tal yogalessen leer je met behulp van yogahoudingen letterlijk meer ruimte te maken in en voor jezelf, laat je de energie stromen en neem je afscheid van de winterroes waarin je lichaam stond. Tijd om knopen door te hakken en je lichaam, emoties, gedachten en je onderbewuste op te ruimen.

Merk je dat het kriebelt om jezelf weer ‘opgeruimd en schoon’ te maken, geef je dan op voor de yogaworkshop Innerlijke Lenteschoonmaak

Data:               woensdag 2, 9, 16 en 23 februari 2022
Tijdstip:          18.00 tot 19.00 uur
Investering:   € 57,50 voor 4 lessen
Locatie:           The Solutions, Ampèreweg 3A

Heb je vragen over de workshop? Bel of app me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.
 

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close