Workshop Innernet

Workshop Innernet | YogabyCarola

Surf jij op je innernet?
JA, je leest het goed. Waar jij en ik, ons tegenwoordig graag laten verleiden tot social media en internet, surfen we veel te weinig op de golven van ons innernet. Terwijl binnen in jou en mij de oplossingen liggen om van de overleef-stand naar de leef-stand te gaan. Dus surf op het innernet en niet het internet!

In de Workshop Innernet ga je op zoek naar antwoorden. Via yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen kom je bij jouw innernet. Door het verminderen van prikkels, je aandacht te focussen en het lichaam te voelen kom je bij de stilte in jezelf en sta je bewuster stil bij wat je voelt en ervaart in het moment. Dit geeft rust en vertrouwen.

In de online yogaworkshop Innernet (deel I) neem ik je in 4 lessen mee de rust in jezelf te (her)vinden door het doen van ademoefeningen, mindfulness, meditaties en yoga. Je leert je lichaam beter kennen, je monkey mind te temmen en meer in het hier en nu te leven. Als je leert surfen op je eigen innernet raak je het onrustige gevoel kwijt, krijg je meer energie, kun je je beter focussen, werk je efficiënter en voel je je gelukkiger.

Wil jij ook surfen op je innernet? Schrijf je in voor de workshop, die online via Zoom plaatsvindt. Lekker vanuit je eigen huis.

Data:              woensdag 12, 19, 26 mei en 2 juni
Tijdstip:         19.00 tot 20.00 uur
Investering:  € 52,50 voor 4 lessen
Aanmelden:  Momoyoga of via het inschrijfformulier

Heb je vragen over de workshop, bel / app me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close