Je hart als kompas

Je hart als kompas | YogabyCarolaWil je meer balans in je leven, minder schommelingen in je humeur en een meer tevreden en voldaan gevoel ervaren, kom dan naar de yogaworkshop.

Je hart volgen, is trouw zijn aan wat je diep van binnen voelt (en uiteindelijk weet) wat goed voor jou is. Je volgt het ja- en nee-gevoel in jezelf; je intuïtie. De keuze tussen gevoel en verstand, tussen hart en hoofd, is meestal een keuze tussen angst en liefde.

Luister naar je hart
In een wereld met oneindig veel mogelijkheden is het belangrijk dat je begint met te luisteren naar je hart. Welke richting je op wilt bewegen en welke keuzes je maakt, laat eerst het gevoel spreken, daarna je verstand.

Je ratio en je gevoel zijn geen tegenstanders. Je hebt één lichaam en daarin mag je gevoel en verstand laten samenwerken. Wanneer je weet hoe je je emoties beter kunt reguleren en laat samenwerken met je verstand, heb je de sleutel tot geluk in handen. 

Leef jij vanuit je hart? Dan zou ik zeggen, ga daar vooral mee door en wees lief voor jezelf. Laat je het hoofd regeren, dan is deze workshop een mooie start om je hart wat meer aandacht te geven en in verbinding te komen met jezelf. Ook schreef ik een aantal blogberichten over het hart: een muur om je hart,  open je hart en hoofd uit, hart in!

Yoga en je hart
In de workshop Je hart als kompas open je je hart door yoga, adem en meditatie en ga je je bewustzijn van je hoofd naar je hart verplaatsen. Het laten stromen van je emoties is essentieel voor het welzijn van je hart. Zowel negatieve als positieve gevoelens die opkomen, mag je doorvoelen en accepteren.

Wat je aandacht geeft, groeit. Is deze aandacht oordeelloos en liefdevol, dan heeft dit ook nog eens een krachtig helend effect.

Wil je meer balans in je leven, minder schommelingen in je humeur en een meer tevreden en voldaan gevoel ervaren, kom dan 4 keer naar de yogaworkshop Je hart als kompas.

Data:              woensdag 10, 17, 24 en 31 mei 2023
Tijdstip:         18.00 tot 19.00 uur
Investering: € 57,50 voor 4 lessen
Locatie:         Studio Leidekkersweg 2  

Heb je vragen over een workshop, bel / app me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close