Kom uit je hoofd

Kom uit je hoofd | YogabyCarola

Merk je dat je hoofd overuren maakt en dat je helemaal wordt opgeslokt door je eigen gedachten? Wellicht fijn om te weten, je bent niet de enige!

Je gedachten houden zich bezig met verhalen uit het verleden of richten zich op wat nog gaat komen. Ze leiden je continue af om te genieten in dit moment, het NU! Merk je dat dit over jou gaat en stoort het je, kom dan in beweging.

Kom uit je hoofd in beweging en maak weer verbinding met jezelf door te gaan voelen, ervaren en ZIJN. In de yogaworkshop leer je ruimte te (her)vinden tussen de onophoudelijke gedachtestromen door het doen van ademoefeningen, mindfulness, meditaties en yoga.

Yoga is meditatie in beweging en is dé manier om uit je hoofd te komen en zonder oordeel te kijken naar wat op dat moment is. In combinatie met je ademhaling heeft dit effect op je (sombere) gedachten, waardoor je ruimte krijgt in je hoofd en beter beslissingen kunt nemen.

Je leert om je lichaam beter te ontspannen, je piekergedachten minder aandacht te geven en meer in het hier en nu te zijn. Naast dat je het onrustige gevoel kwijtraakt, krijg je meer energie, kun je je beter focussen en voel je je gelukkiger. Lees ook mijn eerder verschenen blog vasthouden of loslaten.

Spreekt het je aan om uit je hoofd in beweging te komen? Geef je dan op voor 4 lessen vanaf 2 november a.s.:

Data:               woensdag 2, 9, 16 en 23 november 2022
Tijdstip:          18.00 tot 19.00 uur
Investering:   € 57,50 voor 4 lessen
Locatie:          The Solutions, Ampèreweg 3A

Heb je vragen over de workshop, bel / app me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

PS: je hoeft niet persé ervaring met yoga te hebben, deze workshop is daarnaast evengoed interessant voor mensen die al langer yoga beoefenen.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close