Kunst van ademen

Kunst van ademen en ontspannen | YogabyCarola

Met de workshop De kunst van ademen en ontspannen leer je diep ademhalen met behulp van verschillende ontspannende ademhalingstechnieken. Je laat alle diepgewortelde spanningen los, zodat openheid ontstaat met een positieve invloed op je fysieke, emotionele en mentale gezondheid.

Het bewust en verbonden ademhalen is simpel en zacht, waarbij de uitwerking intens kan zijn. Door vrijer en dieper te ademen, breng je meer rust en energie je lijf in. Je ervaart een diepere ontspanning en je voelt je op en top relaxed. 

De adem heeft de kracht om het stressniveau in ons lichaam te verlagen, toch weten velen niet hoe het potentieel ervan te gebruiken. In de workshop De kunst van ademen en ontspannen leer je hoe je optimaal en diep kunt ademen en verken je verschillende ademhalingstechnieken.

Door het zenuwstelsel te beïnvloeden met de adem, heeft het lichaam de ruimte diepgewortelde spanningen los te laten. Dit heeft een positieve invloed op je fysieke, emotionele en mentale gezondheid.

Wanneer en waar hoef je nu helemaal niets, alleen de kunst van het ademen en ontspannen te leren begrijpen. Wanneer mag je gewoon ‘zijn’ met je adem en je lichaam. Alleen maar voelen en ervaren.

Deze workshop is voor iedereen die meer wil weten over de kracht van de adem. Je gaat het winterseizoen in met een geaard en opgeladen gevoel.

Wanneer:          maandag 30 augustus 2021
Tijdstip:             20.00 – 21.30 uur 
Investering:      € 29,-
Locatie:             The Solutions, Amperèweg 3A

Wanneer:          dinsdag 31 augustus 2021
Tijdstip:             18.00 – 19.30 uur 
Investering:     € 29,-
Locatie:             The Solutions, Amperèweg 3A

Doe je mee? Geef je op door het inschrijfformulier in te vullen of stuur een e-mail naar yogabycarola@ziggo.nl.

Als je hartproblemen en/of -aandoeningen of psychische klachten hebt, is deze groepssessie niet geschikt. Ook bij zwangere vrouwen is een later moment, een beter moment. Heb je interesse, maar voel je toch enige twijfel of heb je een vraag, bel me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close