Maak ontstressen makkelijk

Maak ontstressen makkelijk | YogabyCarola

Een leven zonder stress zou mooi zijn, althans dat denk je maar. Stress werkt namelijk ook positief, het houd je alert, scherp en het zorgt ervoor dat je goede prestaties neerzet. Dit wanneer er ook een goede ontspanning tegenover staat, zodat je lichaam tijd heeft om zich te herstellen. 

Stress hebben kan dus prima, zolang dit niet langdurig is en je jezelf toestaat te ontstressen. Door te ontstressen geef je je lichaam en geest de ruimte om te ontspannen, waardoor de stress in je lichaam verminderd en je positiever in het leven staat.

Bij te veel stress kunnen klachten optreden als vermoeidheid, hoofdpijn, slapeloosheid, hyperventilatie, nek- of rugpijn. Daarom is balans vinden in inspanning en ontspanning belangrijk. Ben je hier naar op zoek, dan is de workshop Maak ontstressen makkelijk zeker iets voor jou! 

Tijdens de Hatha yogalessen ervaar je hoe je makkelijk kunt ontstressen. Met yogahoudingen, meditaties, adem- en ontspanningsoefeningen leer je om de spanning in het lichaam te signaleren en er bewust mee aan de slag te gaan, zodat meer balans in lichaam en geest ontstaat.

Wil je ontdekken hoe makkelijk je kunt ontstressen, schrijf je dan in voor de yogaworkshop Maak ontstressen makkelijk. De workshop wordt aangeboden in 2 series van 4 lessen (deel I en II). Per serie investeer je € 55,- voor 4 lessen. Wil je beide workshops achter elkaar volgen, dan ontvang je € 5 korting en betaal je € 105,- voor 8 lessen, indien je je voor beide workshops tegelijk inschrijft.

Data serie I:   woensdag 28 oktober, 4, 11 en 18 november
Tijdstippen:    18.00 tot 19.00 uur
                         19.15 tot 20.15 uur
                         20.30 tot 21.30 uur

Data serie II:  woensdag 25 november, 2, 9 en 16 december
Tijdstippen:    18.00 tot 19.00 uur
                         19.15 tot 20.15 uur
                         20.30 tot 21.30 uur

Locatie:           EigenWijs | Centrum voor therapie & coaching
                         Vijzelmolenlaan 6 in Woerden, aanbellen bij belnr. 4

Heb je vragen over de yogaworkshop, bel of app me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

PS: je hoeft niet persé ervaring met yoga te hebben. Deze workshop is daarnaast evengoed interessant voor mensen die al langer yoga beoefenen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close