Maak ontstressen makkelijk

Maak ontstressen makkelijk | YogabyCarola

Een leven zonder stress zou mooi zijn, althans dat denk je maar. Stress werkt namelijk ook positief, het houd je alert, scherp en het zorgt ervoor dat je goede prestaties neerzet. Dit wanneer er ook een goede ontspanning tegenover staat, zodat je lichaam tijd heeft om zich te herstellen. 

Stress hebben kan dus prima, zolang dit niet langdurig is en je jezelf toestaat te ontstressen. Door te ontstressen geef je je lichaam en geest de ruimte om te ontspannen, waardoor de stress in je lichaam verminderd en je positiever in het leven staat.

Bij te veel stress kunnen klachten optreden als vermoeidheid, hoofdpijn, slapeloosheid, hyperventilatie, nek- of rugpijn. Daarom is balans vinden in inspanning en ontspanning belangrijk. Ben je hier naar op zoek, dan is de workshop Maak ontstressen makkelijk zeker iets voor jou! 

Tijdens de workshop van 4 Hatha yogalessen ervaar je hoe je makkelijk kunt ontstressen. Met yogahoudingen, meditaties, adem- en ontspanningsoefeningen leer je om de spanning in het lichaam te signaleren en er bewust mee aan de slag te gaan, zodat meer balans in lichaam en geest ontstaat. Wil je ontdekken hoe makkelijk je kunt ontstressen, schrijf je dan in voor de yogaworkshop Maak ontstressen makkelijk

Data:                woensdag 8, 15, 22 en 29 maart 2023
Tijdstip:          18.00 tot 19.00 uur
Locatie:          Yogastudio, Leidekkersweg 2
Investering:   € 57,50
Aanmelding:
  Momoyoga of via het inschrijfformulier

Heb je vragen over de yogaworkshop, bel of app me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

PS: je hoeft niet persé ervaring met yoga te hebben. Deze workshop is daarnaast evengoed interessant voor mensen die al langer yoga beoefenen.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close