Ont-moet jezelf

Ont-moet jezelf | YogabyCarola

We bewegen steeds meer vanuit allerlei prikkels, oordelen, conclusies, besluiten, overtuigingen en emoties, waardoor een gevoel van leegte, vermoeidheid, uitputting en verward zijn, kan ontstaan. Dit vraagt om weer werkelijk contact te maken met jezelf, jezelf te ont-moeten en je te verbinden met je ware zelf.

Ben je bereid om meer ruimte in jezelf te creëren, zodat je vrijer kan gaan bewegen in je leven? Voel je de sterke behoefte om meer tijd, liefde en aandacht aan jezelf te geven?

Door jezelf te ont-moeten, tijd te nemen voor zelf-reflectie, rust en ontspanning toe te laten, ga je ontdekken wat werkelijk belangrijk voor jou is. Je laat de energie weer stromen en verbind je met je voelen.

Als je je leven ont-moet, kun je leven vanuit echte ontmoetingen. Een ontmoeting is telkens een verrassing, een spontaan stukje herkenning. In het ont-moeten vallen dingen samen, is er echte verbinding. Wanneer het moeten wegvalt, kun je openstaan voor jezelf en je zelf tegenkomen of ont-moeten omdat er alleen nog vrijheid en overgave is. Niks is vaststaand, het leven is energie en energie is altijd in beweging.

De yogaworkshop Ont-moet jezelf is voor iedereen die wil groeien, ont-moeten, ontspannen, bewegen, zich wil verbinden met zichzelf om zodoende meer energie te krijgen en te laten stromen.

Een ont-moeting met jezelf is het grootste cadeau wat je jezelf kunt gegeven. Jezelf accepteren zoals je bent! Doe je mee met de nieuwe yogaworkshop die start vanaf 25 oktober a.s.?

1x per week een moment voor jezelf, even niets moeten en van daaruit contact maken met jezelf. Voelen en ervaren wat er in jou leeft door het doen van ademoefeningen, meditaties en yoga

Ont-moet jezelf en schrijf je in voor de workshop. 
Data:              maandag 25 oktober, 1, 8, 15 november
Tijdstip:         18.00 tot 19.00 uur
Investering:  € 55,- voor 4 lessen
Aanmelden:  Momoyoga of via het inschrijfformulier

Heb je vragen over de workshop, bel / app me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

‘Door je te ontdoen van al je moeten, ont-moet je jezelf’

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close