Reset jezelf

Yogaworkshop Reset jezelf - YogabyCarola

Druk, druk, druk. Misschien herken je het bij jezelf. Het is nog maar begin 2020 en de agenda loopt alweer overvol. Je gedachten draaien overuren en er ‘moet’ weer van alles. Trap jij wel eens op de handrem om jezelf even te stoppen?

In de workshop ‘Reset jezelf – stress eruit’ leer je om te herkennen waar stress zich vastzet in jouw lichaam, welke signalen je krijgt, hoe je die aanpakt en op de lange termijn kunt voorkomen. Door Hatha yoga houdingen gecombineerd met verschillende ademtechnieken ga je aan de slag om meer balans te vinden in je lichaam en gedachten.

Een beetje druk is niet ongezond en heb je nodig om te kunnen functioneren. Wordt het (werk)stress dan zorgt dit voor lichamelijke en psychische klachten. Als je weet hoe je de resetknop indrukt, dan ontstaat er meer evenwicht tussen je denken en voelen. Je energieniveau neemt toe, je voelt je vitaler en krachtiger, en je merkt dat je letterlijk weer ruimte krijgt.

De yogaworkshop van 8 lessen met thema ‘Reset jezelf – stress eruit’ is inmiddels gestart, helaas kun je je voor deze workshop niet meer aanmelden. In het voorjaar volgt een nieuwe workshop bij Centrum Eigenwijs in Woerden, houd hiervoor de website in de gaten.

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close