Van stress naar ontspanning

Yoga workshop van stress naar ontspanning | YogabyCarola

Stress en spanningen we kennen het allemaal! Weet je het ook bij jezelf te herkennen? Wat geeft jouw lichaam voor signalen om aan te geven dat je teveel spanning hebt? Bijna letterlijk op spanning staat… zijn het klachten als hoofdpijn, een stokkende adem of zit je ongemerkt steeds aan je nek omdat het daar niet aangenaam voelt. Ervaar je stress gerelateerde klachten als rugpijn, nek- en schouderklachten? Dan is deze yoga workshop van stress naar ontspanning zeker iets voor jou!

In 7 Hatha yogalessen ervaar je hoe je stress bewust kunt omzetten naar ontspanning door vooral los te laten. Met yogahoudingen, meditaties, adem- en ontspanningsoefeningen leer je om de spanning in het lichaam te signaleren en er bewust mee aan de slag te gaan, zodat meer balans in lichaam en geest ontstaat.

Elke week komen verschillende oefeningen aan bod, zodat je kunt ervaren wat bij jou past in het bewust worden en omgaan met stress. Je hoeft niet persé ervaring met yoga te hebben, deze workshop is daarnaast evengoed interessant voor mensen die al langer yoga beoefenen.

Inmiddels is aanmelden voor deze workshop niet meer mogelijk, omdat de workshop is gestart. Houd de website in de gaten voor nieuwe workshops of neem alvast contact met mij op.

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close