Van stress naar ontspanning

Yoga workshop van stress naar ontspanning | YogabyCarola

Heb je weinig energie, ben je vermoeid en houd je voor je gevoel te veel ballen tegelijk in de lucht? Of merk je dat je blijft piekeren in je hoofd en je lichaam continue gespannen is, waardoor je slaap tekortkomt en stress gerelateerde klachten ervaart als rugpijn, nek- en schouderklachten? Dan is deze yoga workshop van stress naar ontspanning zeker iets voor jou!

In 8 Hatha yogalessen ervaar je hoe je stress bewust kunt omzetten naar ontspanning door vooral los te laten. Met yogahoudingen, meditaties, adem- en ontspanningsoefeningen leer je om de spanning in het lichaam te signaleren en er bewust mee aan de slag te gaan, zodat meer balans in lichaam en geest ontstaat.

Elke week komen verschillende oefeningen aan bod, zodat je kunt ervaren wat bij jou past in het bewust worden en omgaan met stress. Je hoeft niet persé ervaring met yoga te hebben, deze workshop is daarnaast evengoed interessant voor mensen die al langer yoga beoefenen.

Wil je de spanning in je lijf omzetten naar ontspanning, schrijf je dan in voor de workshop van stress naar ontspanning. Start 30 oktober. Heb je vragen over de workshop neem dan contact met mij op.

Data:             op woensdag 30 oktober, 6, 13, 20, 27 november, 4, 11 en 18 december
Tijdstip:        18.30 tot 19.30 uur
Kosten:         € 100,- voor 8 lessen
Locatie:        EigenWijs | Centrum voor therapie & coaching
Vijzelmolenlaan 6 in Woerden, aanbellen bij belnr. 4

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close