Wim Hof adem

WWim Hof ademtechniek | YogabyCarola

Wim Hof wellicht bij jou bekend als ‘The Iceman’ heeft een methode ontwikkeld die door de wetenschap wordt ondersteund. Het is een fysieke methode, die je lichaam vitaler maakt, helpt tegen verzuring, je immuunsysteem boost en je superpower geeft. 

De Wim Hof methode is een complete en wetenschappelijk onderbouwde methode die bestaat uit 3 componenten:

Door de Wim Hof ademtechniek wordt het zuurstof- en koolzuurgehalte in je lichaam in balans gebracht en krijgt je lichaam een energieboost. De Wim Hof ademhaling is eenvoudig en effectief, daarnaast wordt je autonome zenuwstelsel beïnvloed door deze ademhaling.

Het helpt je om te focussen, je mindset te veranderen, bijvoorbeeld als je voor een grote uitdaging staat, gestresst bent of wanneer je pijn ervaart. 

Wat brengt deze adem jou?

  • Echt in je lijf zijn, voelen dat je leeft
  • Leren ontspannen in stressvolle situaties
  • Ervaren wat een scherpe focus voor je doet

Met de Wim Hof ademtechniek en de theorie erachter leer je beter begrijpen hoe de adem werkt en welke voordelen dit geeft voor je lichaam en brein. 

Wil je leren de Wim Hof ademtechniek toe te passen, voelen wat er in je lichaam gebeurt en er zelf mee aan de slag kunnen, dan ben je welkom op zondag 11 september 2022.

Datum:            zondag 11 september 2022
Tijdstip:           11.00 – 12.30 uur
Investering:   € 40,-
Waar:               The Solutions, Ampèreweg 3A

Doe je mee? Geef je op door het inschrijfformulier in te vullen of stuur een e-mail naar yogabycarola@ziggo.nl. We kunnen voldoende afstand houden.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close