WinterVitaal

WinterVitaal | YogabyCarola

Hoe kom jij vitaal door de wintermaanden? De natuur houdt haar winterslaap, bouwt reserves op en komt weer op krachten. Wat kun jij daarvan leren? De stilte en rust van de winter helpt je om dichterbij jezelf te blijven, naar binnen te keren en jezelf een spiegel voor te houden.

Zoals de natuur zich in de winter ‘terugtrekt’, is dat ook goed voor jou. Rust is nodig om jezelf te herstellen en uiteindelijk in balans te blijven. Volg dit natuurlijke ritme, zodat je leeft mét de winter in plaats van in de winter te leven. Door met yoga op een rustige manier bewegingen te doen om soepel te blijven, ontstaat ruimte in je hoofd en lichaam en een gevoel van doorstroming.

Tijdens de yogaworkshop WinterVitaal leer je in 5 lessen met behulp van hatha yoga je spieren soepel te houden, waardoor je lichaam beter bestand is tegen de kou. Ook ga je intensief aan de slag met je ademhaling om je ademruimte te vergroten en je vitaler te voelen. Bewust met je ademhaling bezig zijn, heeft effect op je (sombere) gedachten, waardoor je ruimte krijgt in je hoofd en beter beslissingen kunt nemen.

Gun jezelf dit natuurlijk meebewegen! Zie de winter als een periode waarin je werkt aan je vitaliteit, het opbouwen van weerstand en het opladen voor drukke tijden. Deze rust is nodig om straks weer vol energie het voorjaar in te gaan en je weerstand op peil te houden.

Merk je dat je behoefte hebt om te leven mét de wintermaanden, geef je dan op voor de yogaworkshop WinterVitaal. Heb je vragen over de workshop? Bel of app me op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

Data:                 woensdag 20 en 27 januari, 3, 10 en 17 februari 2021
Tijdstippen:    19.00 tot 20.00 uur (online via Zoom!)
Investering:   € 67,50

PS: je hoeft niet persé ervaring met yoga te hebben. Deze workshop is daarnaast evengoed interessant voor mensen die al langer yoga beoefenen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close