Yoga online

Yoga online | YogabyCarola

Helaas heeft het kabinet besloten tot een verlenging van de lockdown. Wat inhoudt, zoals nu is afgekondigd, dat t/m 20 april 2021 de fysieke yogalessen geen doorgang hebben. 

Omdat gezondheid & vitaliteit in deze tijd nog meer van belang zijn, en ik de overtuiging heb dat bewegen voor lichaam en geest belangrijker is dan ooit om angst en stress zoveel mogelijk te reduceren, bied ik de yogalessen weer via live stream aan. Zoom je mee? 

Hoe werkt het?

  • Installeer Zoom op je PC/laptop/iPad/iPhone.
  • Schrijf je in via Momoyoga voor een les naar keuze.
  • Heb je nog geen account in Momoyoga, maar wel interesse in de online les. Stuur me een bericht via het inschrijfformulier, dan regel ik een account voor je.
  • Ongeveer 30 minuten voor aanvang van de les ontvang je (als je geregistreerd bent als deelnemer) in je e-mailbox een link naar de Zoom les. 
  • Klik op de link en vul de inloggegevens in. De yogales kan voor je beginnen!

Tot en met 20 april 2021 kun je yogalessen online via Zoom volgen en inplannen in Momoyoga als losse les of via je abonnement of strippenkaart. In de komende week zie je bij de volgende lessen in Momoyoga de toevoeging -online les- staan.

Maandagavond om 19.00 uur
Dinsdagavond om 20.00 uur
Woensdagavond om 19.00 uur
Vrijdagmorgen om 9.00 uur

Niet alle reguliere lessen zijn online lessen.

Blijf gezond en houd je aan de maatregelen dan kunnen we elkaar snel weer fysiek ontmoeten op de yogamat! Heb je vragen of wil je me iets laten weten, bel of app me gerust via 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close