Yoga online

Yoga online | YogabyCarola

Het kabinet heeft opnieuw besloten tot aanscherping van maatregelen. Wat inhoudt, zoals nu is afgekondigd, dat t/m 19 december 2021 de yogalessen na 17.00 uur geen doorgang hebben. 

Omdat gezondheid & vitaliteit in deze tijd van belang zijn, en ik de overtuiging heb dat bewegen voor lichaam en geest belangrijker is dan ooit om angst en stress zoveel mogelijk te reduceren, bied ik in de avond een aantal yogalessen aan via live stream. Zoom je mee? 

Hoe werkt het?

  • Installeer Zoom op je PC/laptop/iPad/iPhone.
  • Schrijf je in via Momoyoga voor een les naar keuze.
  • Heb je nog geen account in Momoyoga, maar wel interesse in de online les. Stuur me een bericht via het inschrijfformulier, dan regel ik een account voor je.
  • Ongeveer 30 minuten voor aanvang van de les ontvang je (als je geregistreerd bent als deelnemer) in je e-mailbox een link naar de Zoom les. 
  • Klik op de link en vul de inloggegevens in. De yogales kan voor je beginnen!

Je kunt de yogalessen online via Zoom volgen en inplannen in Momoyoga als losse les of via je abonnement of strippenkaart. In de komende week zie je bij de volgende lessen in Momoyoga de toevoeging -online les- staan.

Maandagavond om 19.00 uur
Dinsdagavond om 20.00 uur 
LET OP: Tijdstippen zijn gewijzigd!!

De lessen overdag mogen wel gewoon doorgaan, dus wil je fysiek de lessen bijwonen, dan ontvang ik je graag op de yogamat in The Solutions. Het lesaanbod overdag is uitgebreid.

Heb je vragen of wil je me iets laten weten, bel of app me gerust via 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close