Zen 2022 in!

Yoga workshop Zen 2022 in - YogabyCarola

Wat een jaar is 2021! Alle gebeurtenissen hebben het nodige bij mensen losgemaakt, soms positief, maar ook negatief. Nu 2021 bijna ten einde is, merk ik dat er behoefte is onzekerheden en angsten op te ruimen, los te laten en met een nieuwe start door te gaan. Zen 2022 in!

De storm tot rust brengen en tijd investeren in wat jou rust en een positief gevoel geeft. Door te bewegen als het element water, wat ook staat voor je emotie en gevoelens. Juist door het gevoel in jezelf te omarmen, te laten zijn, kalmeer je de storm en ontstaat er ruimte voor rust en herstel. Bewust de tijd nemen voor jezelf om te voelen wat jou bezighoudt, wie en wat je wilt zijn!

In de yoga workshop Zen 2022 in wordt aandacht besteed aan het naar binnen keren, verstillen,  je lichaam te voelen, energie te laten stromen, bewegen, ademen, ontspannen, opladen om met hernieuwde energie en ook rust, het jaar 2022 in te gaan.

Meld je aan en dompel je onder in de workshop Zen 2022 in waarbij ik je in 5 lessen meeneem in het opladen, vernieuwen, ontspannen en meebewegen. Ervaar wat er in jou leeft door het doen van ademoefeningen, meditaties en yoga

Data:                maandag 22, 29 november, 6, 13 en 20 december
Tijdstip:          18.00 tot 19.00 uur
Investering:   € 67,50 voor 5 lessen
Locatie:          The Solutions
Aanmelden:
  Momoyoga of via het inschrijfformulier

Heb je vragen over de workshop, bel / app me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close