Aanbod

Yoga aanbod | YogabyCarola

Naast yoga workshops heeft YogabyCarola nog meer te bieden voor zowel particulieren als bedrijven.

Een bedrijf kan een yogasessie niet praktisch vinden, maar de medewerkers wel een rustmoment gunnen in de vorm van een ademsessie of meditatie. Of de medewerkers in verband met het verhoogde risico op te lang zitten een zit-fit workshop aanbieden.

In overleg kan binnen elk aanbod gekeken worden naar de groepsgrootte, de duur van de sessie, de uitvoerbaarheid binnen een bepaalde ruimte, online via Zoom, tijdens een meeting of vergadering, als lunchbreak, etc. Ook is het mogelijk een combinatie te maken van bovengenoemd aanbod.

Voor particulieren in Woerden en omgeving vinden de yogalessen plaats in The Solutions of in de vorm van workshops bij Centrum Eigenwijs. Op gezette tijden worden data gecommuniceerd via de website en de social mediakanalen van meditaties, ademsessies, etc. Ook is het voor particulieren mogelijk een vrijgezellenfeest, een verjaardag of vriend(inn)enuitje te organiseren waarin in overleg een ontspanningsmoment gecreëerd kan worden.

Wil je meer informatie ontvangen of een toelichting, ik sta je graag te woord. Bel me op 06 – 81 38 43 34 of neem contact op, dan spreken we elkaar snel.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close