Voor bedrijven

Yoga aanbod | YogabyCarola

Vol plezier en energie aan het werk zijn, dat is waar iedereen naar streeft. De werkelijkheid laat helaas anders zien, burn-out is beroepsziekte nummer 1. In onze prestatiemaatschappij, waarin ‘druk zijn’ tot status is verheven, kan het prettig zijn de handvaten te kennen om meer ontspanning in je werkdag te brengen.

Gelukkig streven steeds meer bedrijven naar vitale en gelukkige medewerkers, omdat ze de voordelen van fysieke en mentale gezondheid ervaren. Zeker op lange termijn zorgt dit voor duurzame inzetbaarheid en een goede werksfeer. Hoe voeg jij binnen jouw bedrijf meer ontspanning toe aan de werkdag?

YogabyCarola denkt graag mee met bedrijven die de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers een positieve boost willen geven door:

In overleg kan binnen elk aanbod gekeken worden naar de groepsgrootte, de duur van de sessie, de uitvoerbaarheid, zowel online, als fysiek binnen een bepaalde ruimte, meeting of vergadering, etc.

Zet jij vandaag nog de eerste stap in de richting van een gezonder en bewuster leven voor je medewerkers door ze bewust te leren ademen, te bewegen en te ontspannen?

Wat mag je verwachten:

  • Sessies afgestemd op de medewerkers in je bedrijf
  • Technieken die makkelijk toepasbaar zijn op de werkvloer
  • Medewerkers ervaren meer energie, vitaliteit, veerkracht en ontspanning
  • Toegankelijk en down-to-earth

Wil jij je medewerkers of team helpen om wat extra ontspanning toe te voegen aan de werkdag? Ik sta je graag te woord voor meer informatie of een toelichting. Ik ben te bereiken op: 06 – 81 38 43 34 of neem contact op, dan spreken we elkaar snel.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close