Introductie Hatha yoga

Yogahouding | YogabyCarola

Dat yoga goed voor je is, is inmiddels algemeen bekend. Maar hoe begin je? Heb jij geen of weinig yoga ervaring en wil je hiermee kennismaken? Wil je ervaren wat yoga voor je kan doen en of yoga bij je past? Dan is de workshop Introductie Hatha yoga iets voor jou!

Tijdens de workshop Introductie Hatha yoga leer je de meest voorkomende yogahoudingen en hoe je deze correct uitvoert gecombineerd met je ademhaling. Je leert ook een aantal ademhalings- en ontspanningsoefeningen en hoe je deze ook buiten de yogamat kunt toepassen.

Wil je je eerst meer verdiepen in yoga, dan raad ik je aan de volgende blogs te lezen; Yoga en verwachtingen, Vooroordelen over yoga en Wat maakt yoga los. Ben je na het lezen nog enthousiaster geworden, geef je dan snel op voor de workshop Introductie Hatha yoga.

Ontdek of yoga iets voor je kan doen in de workshop van 3 lessen, de workshop Introductie Hatha yoga start op de volgende momenten:

Data:                   maandag 10, 17 en 24 januari 2022
Tijdstip:              18.00 – 19.00 uur
Investering:       3 lessen voor € 45,-
Locatie:               The Solutions

Data:                   woensdag 2, 9 en 16 februari 2022
Tijdstip:              18.00 – 19.00 uur
Investering:       3 lessen voor € 45,-
Locatie:               The Solutions

Heb je nog vragen over de workshop, bel me gerust of neem contact met me op. Laat weten dat je interesse hebt door het inschrijfformulier in te vullen. 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close