Individuele yogalessen

Individuele yogales | YogabyCarola

YogabyCarola biedt ook de mogelijkheid om individueel yogalessen te volgen. Bij deze individuele lessen is er voldoende tijd en ruimte om samen op zoek te gaan naar de achterliggende oorzaken van je klachten.

Met een gerichte aanpak afgestemd op je klachten, wensen en de mogelijkheden binnen de Hatha yoga, Vinyasa yoga en meditatie stellen we in overleg een lesprogramma samen. We zullen in minimaal 3 lessen diverse lichaamshoudingen, ademhalings-, meditatie-, en ontspanningsoefeningen doen, die je ook thuis kunt herhalen.

Vooral als je burn-out of stressklachten hebt, kan individuele yogabegeleiding je helpen om weer beter in balans te komen. Je wordt je bewust van signalen in het lichaam, je leert bewust je adem te gebruiken, en doordat je opnieuw leert de ontspanning in het lichaam te vinden, zal je algehele welzijn verbeteren. Kortom je leert beter omgaan met je klachten, waardoor opnieuw evenwicht tussen lichaam en geest kan ontstaan.

Heb je interesse in een individuele les neem dan contact op, zodat we met elkaar de opzet en mogelijkheden kunnen bespreken.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close