Ademcoach

Ademcoach | YogabyCarola

Als gediplomeerd ademcoach begeleid en coach ik iedereen die de kracht van de ademhaling wil ervaren. Met aandacht voor jouw situatie motiveer ik je met behulp van diverse ademtechnieken.

Heb je fysieke klachten als kortademigheid, hyperventilatie, slaapproblemen, laag energieniveau of stress gerelateerde klachten, dan is het zeker aan te raden om met je ademhaling aan de slag te gaan, zodat je leert om je ademhaling optimaal te gebruiken.

“Ik had het idee dat het zweverig zou zijn, maar het is juist erg concreet. Nu doe ik op mijn werk tussendoor ook ademoefeningen, niemand ziet het en ik heb er baat bij. Supertof!”

Persoonlijke ontwikkeling
Verder help ik je graag in een traject van persoonlijke ontwikkeling. Ook dan is de ademhaling een krachtig middel om oude blokkades en ingesleten patronen te doorbreken om zonder oordeel naar jezelf te leren kijken. Een effectieve ademtechniek die ik hiervoor gebruik, is de verbonden ademhaling. Door de geblokkeerde energieën los te laten kan je levensenergie weer meer gaan stromen.

Je ademhaling leert je om eerlijk te zijn naar jezelf, wat kom je tegen, wat is een terugkerend issue waar je nu echt mee aan de slag wilt? Waar mag jij JA tegen zeggen? Als ademcoach maak ik je hiervan bewust. Door je bewust te zijn, te gaan voelen, kun je makkelijker dingen veranderen. De ademhaling helpt je om je lichaam op te schonen, ruimte te maken en letterlijk ademruimte te ervaren.

Mijn ervaring
Ooit heb ik zelf de kracht van de ademhaling ervaren toen ik chronische hyperventilatie had. In de beginjaren leerde ik opnieuw mijn eigen lichaam kennen. Later ook wie ik was als mens, waar ik steeds maar weer tegen aan liep, allemaal inzichten bij mezelf die me aan het denken hebben gezet. Die bij mij het bewustzijn hebben gecreëerd dat de kracht om er iets aan te doen in mezelf zit en ik zelf degene ben die mag veranderen om me beter te voelen, meer in balans te zijn.

Door mijn ademhaling goed te leren gebruiken, kreeg ik niet alleen minder klachten in mijn lichaam, maar werd ik ook rustiger in mijn hoofd. Er kwam meer ruimte, ik kon veel meer dingen aan en zat lekker in mijn vel. En weet je; ik pas het zelf nog steeds toe, als ik merk dat ik het nodig heb.

Voor wie is een ademcoach traject?
Ben je geïnteresseerd in de kracht van de adem, persoonlijke ontwikkeling en ervaar je klachten op fysiek, emotioneel en/of mentaal gebied, dan ben je van harte welkom om individueel of in groepsverband de adem te komen ervaren.

“Dat het ademcoach traject me zoveel geleerd heeft over mezelf wat ik nog niet wist, dat heeft me verbaasd. Ik voel me zekerder, meer mezelf en ook mijn energie is toegenomen.”

Herken je jezelf in één van onderstaande zinnen, dan kan ik je zeker helpen:

  • Je ervaart klachten als een hoge ademhaling, benauwdheid of hyperventilatie
  • Je wilt het piekeren loslaten en je gevoel meer laten spreken
  • Je hebt last van stress of het gevoel dat je geleefd wordt
  • Je wilt af van je slaapproblemen
  • Je voelt onrust en het houdt niet op
  • Je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Heb je behoefte aan meer informatie? Via het contactformulier kun je je vraag achterlaten of neem telefonisch contact: 06 – 81 38 43 34.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close