Individuele ademsessie

Individuele ademsessie | YogabyCarola

Als ademcoach motiveer en stimuleer ik je om zelf aan de slag te gaan met je ademhaling. Het is een persoonlijk ontwikkelingstraject waarbij ik je bewust maak van je lichaam en je adempatroon. Met effectieve ademhalingsoefeningen ondervind je meer doorstroming in alle processen van het lichaam. Je leert met verschillende ademtechnieken (o.a. verbonden ademhaling, Wim Hoff ademtechniek, hartcoherentie) je ademhalingssysteem weer ten volle te gebruiken.

De voordelen die je zult gaan ervaren:

  • Bewustwording van je eigen ademhaling
  • Vermindering van angstgevoelens en spanning
  • Meer openheid mentaal, emotioneel en fysiek
  • Betere balans inspanning en ontspanning
  • Vergroting zelfvertrouwen en eigenwaarde

Wanneer je leert je ademhaling volledig te gebruiken, krijg je meer energie en openheid. Je stapt uit de verhalen en gedachten in je hoofd en gaat weer voelen. Je doorleeft je emoties bewust zonder jezelf te verliezen. Op deze manier doorbreek je jouw patronen en overtuigingen. Je adem brengt je terug naar jezelf en wat voor jou werkelijk belangrijk is!

“Van de over-leef stand ging ik na een aantal ademcoachsessies weer naar de LEEF stand. Ik mocht weer gaan voelen, ik kan weer vooruit kijken en voel me gelukkiger dan ooit.”

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen jouw klachten, doelen en de verschillende mogelijkheden. Daarna doe ik een ademanalyse en observeer ik hoe je ademhaling verloopt, waardoor een goed beeld ontstaat van jouw adempatroon. Dit is het vertrekpunt (0-meting) van de ademcoachsessies. Het is aan te raden om naast de intake nog 2 sessies in te plannen, waarbij we actief de ademhalingsoefeningen doen. Welke ademhalingstechnieken we toepassen hangt mede af van je klachten, je doel en je adempatroon. Tijdens de ademcoachsessies maak ik gebruik van affirmaties (positieve zinnen) en fysieke interventies.

De duur van één ademsessie ligt tussen de 1 à 1,5 uur. Je investeert € 85,- voor een losse sessie of € 225,- voor 3 ademcoachsessies. Wil je meer weten over de adempakketten die ik aanbied, mijn werkwijze en hoe ik jou daarbij kan ondersteunen, laat me contact opnemen en dan licht ik dit graag toe.

Eerst zelf aan de slag om je ademhaling in 5-stappen te verbeteren?
Vraag dan mijn e-book Adem je stress weg aan!

Wil je meer rust en (adem)ruimte, minder piekeren, meer aandacht voor jezelf of gewoon elke dag energiek zijn? Laat je verrassen door de kracht van je eigen ademhaling. Ik begeleid je hierin graag!
Bel of app me via 06 – 81 38 43 34.

Ook organiseer ik regelmatig ademsessies in groepsverband, waarbij ik je meeneem in het ontspannen ademhalen.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close