Individuele ademsessie

Individuele ademsessie | YogabyCarola

Heb je het gevoel dat je ademhaling niet lekker loopt? Ben je de controle over je ademhaling kwijt of heb je dit zelfs nooit gehad. Pak dan de regie over je ademhaling!

Het belang van bewust ademen en het trainen van een goede ademhaling wordt onderschat. Veel mensen ademen teveel, te snel en hebben een verkeerd adempatroon.

Als ademcoach motiveer en stimuleer ik je om zelf aan de slag te gaan met je ademhaling. Het is een persoonlijk ontwikkelingstraject waarbij ik je bewust maak van je lichaam en je adempatroon. Met effectieve ademhalingsoefeningen ondervind je meer doorstroming in alle processen van het lichaam. Je leert met verschillende ademtechnieken je ademhalingssysteem weer ten volle te gebruiken.

De voordelen die je zult gaan ervaren:

  • Bewustwording van je eigen ademhaling
  • Vermindering van angstgevoelens en spanning
  • Meer openheid mentaal, emotioneel en fysiek
  • Betere balans inspanning en ontspanning
  • Vergroting zelfvertrouwen en eigenwaarde

Wanneer je leert je ademhaling volledig te gebruiken, krijg je meer energie en openheid. Je stapt uit de verhalen en gedachten in je hoofd en gaat weer voelen. Je doorleeft je emoties bewust zonder jezelf te verliezen. Op deze manier doorbreek je jouw patronen en overtuigingen. Je adem brengt je terug naar jezelf en wat voor jou werkelijk belangrijk is!

“Van de over-leef stand ging ik na een aantal ademcoachsessies weer naar de LEEF stand. Ik mocht weer gaan voelen, ik kan weer vooruit kijken en voel me gelukkiger dan ooit.”

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we samen jouw klachten, doelen en de verschillende mogelijkheden. Daarna doe ik een ademanalyse en observeer ik hoe je ademhaling verloopt, waardoor een goed beeld ontstaat van jouw adempatroon. Dit is het vertrekpunt (0-meting) van de ademsessies. Het is aan te raden om naast de intake nog 2 sessies in te plannen, waarbij we actief ademoefeningen doen. Welke ademtechnieken we toepassen hangt mede af van je klachten, je doel en je adempatroon.

De duur van één ademsessie ligt tussen de 1 à 1,5 uur. Je investeert € 125,- voor een losse sessie of € 360,- voor 3 ademcoachsessies. Wil je meer rust en (adem)ruimte, minder piekeren, meer aandacht voor jezelf of gewoon elke dag energiek zijn? Laat je verrassen door de kracht van je eigen ademhaling. Ik begeleid je hierin graag! 

Wil je meer weten over de adempakketten die ik aanbied, mijn werkwijze en hoe ik jou daarbij kan ondersteunen, contact me dan licht ik dit graag toe. Of bel of app me via 06 – 81 38 43 34.

Eerst zelf aan de slag om je ademhaling in 5-stappen te verbeteren?
Vraag dan mijn e-book Adem je stress weg aan!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close