Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga | YogabyCarola

Werkstress, concentratiestoornissen en burn-out zijn veel gehoorde klachten onder medewerkers van bedrijven. Een goede fysieke en mentale gezondheid zijn belangrijke voorwaarden voor duurzame inzetbaarheid en een goede werksfeer in het bedrijf. Met bedrijfsyoga kun je de vitaliteit, gezondheid en ontwikkeling van de medewerkers bevorderen.

Hoe dan?
Het doen van Hatha yoga, waarin ook meditatie aan bod komt, helpt de medewerkers om zich beter te kunnen concentreren, een nuttige vaardigheid in een tijd waarin je medewerkers constant worden blootgesteld aan allerlei prikkels. Ademhalen, een activiteit die veel mensen onbewust verrichten, is een belangrijk onderdeel van de yogales. De ademhaling heeft een positief effect op de bloeddruk en zorgt voor vitale energie in het lichaam.

Door het beoefenen van yoga zijn de medewerkers beter bestand tegen stress en ziektes, dit zorgt voor minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Yoga kan daarbij ook positief bijdrage aan de betrokkenheid van de medewerkers en werksfeer binnen het bedrijf.

YogabyCarola denkt graag mee met bedrijven die willen investeren in de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Het is mogelijk yoga in de vorm van een structurele yogales op locatie, een workshop of teamuitje in te zetten.

Hierbij kun je denken aan:
> Hatha of Vinyasa yogales
> Ademhalingstechnieken
> Meditatief wandelen
> Stoelyoga

Interesse in een bedrijfsyoga workshop of yogalessen binnen het bedrijf? Neem contact op dan kunnen we in overleg kijken naar de mogelijkheden.

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close