Buiten yoga

Buitenyoga

Het voorjaar en de zomer staat gelijk aan veel buiten zijn. Niets zo fijn als de zon op je gezicht en de wind door je haren. Maar ook als de zon niet schijnt, geeft yoga in de buitenlucht een extra dimensie.

Een yogales is de buitenlucht geeft net dat stukje extra aan je Hatha yogales. Met uitzicht op de natuurplas in Waterrijk, de natuurlijke geluiden van de vogels en de frisse wind langs je gezicht gaan alle zintuigen als vanzelf meer open staan. Ook de ademhaling in de buitenlucht voelt anders; bewuster en intenser.

Omdat niet ieder jaargetijde aangenaam is om buiten yogalessen te volgen, worden deze lessen alleen gegeven in het voorjaar en de zomer. Zelfs met minder weer kunnen de yogalessen gewoon doorgaan, omdat we overkapt staan. De groepsgrootte heeft een maximum van 10 cursisten per les.

De buiten yogalessen worden in 2019 gegeven in de maanden mei, juni en juli op woensdag- en vrijdagmorgen.

Data buitenyoga:
Woensdag:       8, 15, 22 mei, 5, 12, 26 juni, 3, 10, 17 juli
Vrijdag:            10, 17, 24 mei, 7, 14, 28 juni, 5, 12, 19 juli

Tijden:             8.45 tot 10.00 uur*
* de buiten yogales op vrijdagmorgen om 8.45 uur is vol.

Wil je een 5-tal buiten yogalessen (aaneengesloten) meedoen, dan betaal je € 60,-. Ook kun je een losse les meedoen, de kosten zijn € 12,50 per les.

Heb je interesse in de buiten yogalessen? Leuk als je contact met me opneemt, dan doe ik dat ook zo snel mogelijk met jou! Of vul snel een inschrijfformulier in.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close