Ademsessie

Ademsessie | YogabyCarola

Bij de ademhaling sta je over het algemeen weinig stil, het gaat vanzelf. Veelal is de ademhaling onbewust en laat de adem zich leiden door gedachten, gedragingen en emoties. Tezamen met de hectische tijd waarin we leven kunnen fysieke, mentale of emotionele klachten ontstaan, zoals hoofdpijn, hyperventilatie, een laag energieniveau, paniekaanvallen, slecht slapen, etc.

 “Het hielp me om inzicht te krijgen en bewust te worden van mijn ademhaling”

Wat houdt een ademsessie in?

  • Kennis delen over belang van een goede ademhaling
  • Bewust worden van het huidige ademhalingspatroon
  • Diverse ademgebieden ervaren
  • Enkele ademhalingstechnieken toepassen met effect voor lichaam en geest

Letterlijk meer ademruimte innemen heeft invloed om het energieniveau. Een goede ademhaling is van belang voor een optimale zuurstofvoorziening in het lichaam. Op celniveau zorgt het voor meer fysieke en emotionele vitaliteit.

Waar helpt een goede ademhaling bij?

  • Om uit het hoofd in het lichaam te komen
  • Om te leren ontspannen
  • Om het zelfvertrouwen te vergroten
  • Je energieniveau te verhogen

Als je je adem bewust kunt gebruiken door verschillende ademtechnieken toe te passen, geeft dit vrijheid, creëert het ruimte en voel je je fitter.

Ben jij je bewust wat je met je adem doet, hoe jij je adem gebruikt en wat de adem voor je kan doen? In een ademsessie word je dit zeker duidelijk. Een ademsessie is een mooie investering om ook in spannende of stressvolle situaties het hoofd koel te houden door bewust de adem te leren gebruiken.

 “De sessie heeft me geleerd om in diverse situaties gericht bepaalde ademtechnieken toe te passen, zodat mijn lichaam sneller kan herstellen” 

Wil je aan de slag met je ademhaling dan kun je meedoen aan de workshop Ontspannen ademhalen, waarin je de kracht van de ademhaling gaat ervaren. Is je energieniveau laag, je ademhaling hoog, wat leidt tot spanningen en angstgevoelens, dan biedt de ademhaling je zeker houvast. Ervaar het in 3 sessies van een half uur in de buitenlucht met uitzicht over de natuurplas.

Wanneer:         donderdagavond 20, 27 mei en 3 juni a.s.
Tijdstip:             18.30 – 19.00 uur 
Investering:     € 49,-

Doe je mee? Geef je op door het inschrijfformulier in te vullen of stuur een e-mail naar yogabycarola@ziggo.nl.

Wim Hof ademtechniek
Zodra de Corona regels het weer toelaten, ben je welkom om kennis te maken met de ademtechniek van Wim Hof. De ademhaling die Wim Hof gebruikt, is een effectieve techniek, waarbij je je lichaam vitaler maakt door balans te brengen in het zuurstof- en koolzuurgehalte in het lichaam. Je ervaart in je hele lijf een krachtig gevoel en het geeft je energie. Daarbij is het een goede oefening in focus houden.  

Wanneer:         zaterdag 29 mei 2021
Tijdstip:             9.30 – 11.00 uur
Investering:     € 25,-
Inschrijven voor deze morgen is onder voorbehoud van de Corona restricties.

Heb je klachten als hyperventilatie, een hoge ademhaling door stress, astmatische klachten, dan is een individuele ademcoach sessie zeker aan te raden. Heb je interesse om bewust met je ademhaling aan de slag te gaan, bel me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close