Ademsessie

Ademsessie | YogabyCarola

Bij de ademhaling sta je over het algemeen weinig stil, het gaat vanzelf. Veelal is de ademhaling onbewust en laat de adem zich leiden door gedachten, gedragingen en emoties. Tezamen met de hectische tijd waarin we leven kunnen fysieke, mentale of emotionele klachten ontstaan, zoals hoofdpijn, hyperventilatie, een laag energieniveau, paniekaanvallen, slecht slapen, etc.

 “Het hielp me om inzicht te krijgen en bewust te worden van mijn ademhaling”

Wat houdt een ademsessie in?

  • Kennis delen over belang van een goede ademhaling
  • Bewust worden van het huidige ademhalingspatroon
  • Diverse ademgebieden ervaren
  • Enkele ademhalingstechnieken toepassen met effect voor lichaam en geest

Letterlijk meer ademruimte innemen heeft invloed om het energieniveau. Een goede ademhaling is van belang voor een optimale zuurstofvoorziening in het lichaam. Op celniveau zorgt het voor meer fysieke en emotionele vitaliteit.

Waar helpt een goede ademhaling bij?

  • Om uit het hoofd in het lichaam te komen
  • Om te leren ontspannen
  • Om het zelfvertrouwen te vergroten

Als je je adem bewust kunt gebruiken door verschillende ademtechnieken toe te passen, geeft dit vrijheid en creëert het ruimte.

Ben jij je bewust wat je met je adem doet, hoe jij je adem gebruikt en wat de adem voor je kan doen? In een ademsessie word je dit zeker duidelijk. Een ademsessie is een mooie investering om ook in spannende of stressvolle situaties het hoofd koel te houden door bewust de adem te leren gebruiken.

 “De sessie heeft me geleerd om in diverse situaties gericht bepaalde ademtechnieken toe te passen, zodat mijn lichaam sneller kan herstellen” 

Voor particulieren:
Wil je aan de slag met je ademhaling dan organiseer ik in het voorjaar weer een aantal ademsessies waar je je alvast voor op kunt geven door het inschrijfformulier in te vullen.

Heb je klachten als hyperventilatie, een hoge ademhaling door stress, astmatische klachten, dan is een individuele ademsessie zeker aan te raden. Heb je interesse om bewust met je ademhaling aan de slag te gaan, bel me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

Voor bedrijven:
Een ontspannen ademsessie inplannen voor je collega’s, de directie of het managementteam? Ik vertel je er graag meer over. Contact me en ik stuur je concrete informatie toe.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close