Online video’s

Boek een online abonnement en krijg toegang tot diverse yogalessen van YogabyCarola

 

YogabyCarola biedt naast de fysieke lessen in de studio ook online lessen aan. Via livestream Zoom lessen of met online video’s in Momoyoga, die je waar en wanneer je maar wilt kunt doen. Elke week staat er een nieuwe yogales online voor je klaar die je daarna zo vaak als jij wilt, kunt beoefenen.

Ben je in de zomermaanden aan het genieten van het mooie weer of op vakantie, maar wil je wel yoga doen in je eigen tijd? Dan bied ik gedurende de zomerstop (van 22 t/m 21 augustus) de Online Zomerlessen aan. Dit bied je toegang tot 20 online lessen. Je kunt kiezen uit videolessen van 20 – 55 min. Vind je het prettig om waar dan ook van dit aanbod gebruik te maken, dan vraag ik daar eenmalig € 49,- voor. Voor leden is dit slechts € 25,-.

In je eigen vertrouwde omgeving yoga beoefenen heeft ook voordelen, ik zet ze graag voor je op een rij:

  • Iedere week een nieuwe yogales online
  • 24-uur per dag toegang tot yogalessen
  • Waar en wanneer jij wilt te beoefenen
  • Onbeperkt beschikbaar 

Deze online yogalessen zijn voor iedereen die in deze tijd veilig vanuit huis yoga wil beoefenen. Of als je wilt kennismaken met yoga om te kijken of yoga iets voor je is. Ook als je onregelmatig werkt, is een online abonnement handig of als je merkt dat je vaker dan 1x per week yoga wilt doen.

Wanneer jij er klaar voor bent, rol je je matje uit en druk je op start. Weet je niet waar en hoe te beginnen, lees dan mijn blog over de 5 aandachtspunten van thuisyoga.

Met de online video’s bepaal je zelf je tempo en de keuze van de les. Zijn er bepaalde lessen die je graag doet? Dan kun je deze herhalen wanneer je maar wilt. 

In je eigen tijd een yogales volgen, wordt heel gemakkelijk met de online video’s van YogabyCarola. Volg online yogalessen waar & wanneer je wilt! Heb je vragen of wil je me iets laten weten, bel of app me gerust via 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close