Online video’s

Boek het online pakket en krijg toegang tot diverse yogalessen van YogabyCarola

YogabyCarola biedt naast de fysieke lessen in de studio ook online lessen aan. Via livestream met behulp van Zoom of door een online yogapakket met video’s. Waar je maar wilt, kun je op ieder moment van de dag je yogamat uitrollen om yoga te doen. 

Vanuit huis of in een werkomgeving met collega’s… kom in beweging! Jezelf op ieder moment van de dag en zo vaak je wilt motiveren om een me-time moment te creëren.

Heb je behoefte aan meer balans in lichaam en geest, inspanning en ontspanning gedurende de dag, dan is het online yogapakket met video’s van YogabyCarola een goed idee! 

Wat biedt het online yogapakket:

  • 20 complete Hatha yoga videolessen
  • geschikt voor elk niveau
  • 24-uur per dag toegankelijk
  • slechts € 2,45 per les

Het online yogapakket is voor iedereen, die graag in zijn/haar tijd en vanuit een willekeurige plek yoga wil beoefenen. Werk je onregelmatig, geen tijd of zin om de deur uit te gaan, wil je kennismaken met yoga en kijken of het bij je past of gewoon omdat het beter uitkomt, dan is het yogapakket eenvoudig en makkelijk in gebruik.

Wanneer jij er klaar voor bent, rol je je matje uit en druk je op start. Weet je niet waar en hoe te beginnen, lees dan mijn blog over de 5 aandachtspunten van thuisyoga.

Met de online video’s bepaal je zelf je tempo en de keuze van de les. Zijn er bepaalde lessen die je graag doet, dan kun je deze herhalen wanneer je maar wilt.

Klinkt dit yogapakket als een mooie en aantrekkelijke optie om yoga in je dagelijkse of wekelijkse routine op te nemen? 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close