Praktische informatie

Voor de particulieren yogalessen of workshops van YogabyCarola gelden de volgende voorwaarden.

Aan- en afmelden yogalessen Snel en Polanen
YogabyCarola werkt met een aanmeldformulier bij particuliere lessen, die ontvang je zodra je hebt aangegeven de yogalessen te willen volgen. Dit is voor de duidelijkheid geen contract dat je tekent. Je zit dus niet voor lange tijd aan de yoga vast, indien je geen yogalessen meer wilt volgen is dit direct opzegbaar. De betaling van de lessen voldoe je contant bij iedere les of indien je een strippenkaart hebt, bij aanvang van een nieuwe strippenkaart. De strippenkaart is 3 maanden geldig.

Als je een keer niet kunt komen in verband met bijvoorbeeld ziekte of vakantie, graag tijdig je afwezigheid doorgeven. Als je dit doet meer dan 2 uur voor de betreffende les dan wordt de gemiste les toegevoegd aan je lestegoed en kun je deze les op een ander moment alsnog inhalen (binnen de geldigheidstermijn van je strippenkaart). Een les die niet of korter dan 2 uur voor aanvang wordt afgemeld, wordt afgeschreven van je lestegoed en kan niet worden ingehaald. Indien onvoldoende animo is voor een yogales of workshop kan eenzijdig besloten worden de yogales niet door te laten gaan. Uiteraard word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

Lessen en strippenkaarten

Proef yogales (60 min.)
(bij de yoga workshops is er geen proefles)

€  7,50

Losse yogales (60 min.) € 12,50
Strippenkaart (10 x 60 min.) € 100,-
Strippenkaart (5 x 60 min.) € 60,-
Individuele yogales (60 min.) € 75,-
Meditatie (60 min.) € 15,-
Buiten yoga (5 x 60 min.) € 60,-
Kinderyoga workshop (5 x 60 min.) € 75,-
Bedrijfsyoga

n.o.t.k.

Voor bedrijven, verenigingen en instellingen gelden aparte tarieven, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of voor een offerte op maat.

Proefles
Om kennis te maken met YogabyCarola en te ervaren of een bepaalde yoga vorm bij je past is het mogelijk een proef yogales te volgen. Wil je meer lessen uitproberen dan kun je een losse les of strippenkaart aanschaffen. Wil je een proef yogales volgen, geef van tevoren aan dat je mee wilt doen door middel van het inschrijfformulier.

Deelnemen aan een les
Om deel te kunnen nemen aan een les meld je je van tevoren aan. Behalve als je een strippenkaart hebt en je al bent aangemeld voor een vaste yogales. Kom op tijd naar de lessen, dan kunnen we de volledige lestijd benutten. Zodra de les is begonnen, sluit de deur en is toegang niet meer mogelijk.
In de yogazaal zijn matten, kussens en dekens aanwezig. Je hoeft alleen zelf een grote (hand)doek mee te nemen. Deze heb je nodig om je mat en kussen te bedekken. Jassen, tassen en andere items die tijdens de yogales niet nodig zijn, liever niet meenemen de zaal in. Mobiele telefoons graag uitzetten of op stil.

Schoolvakanties en feestdagen
Tijdens de vakanties van de basisscholen (voorjaarsvakantie, meivakantie, herfstvakantie, kerstvakantie en zomervakantie) en op feestdagen vervallen de reguliere lessen. Bij cursisten met een strippenkaart worden deze uitgevallen lessen niet in mindering gebracht.

Aangepast lesrooster
Gedurende het voorjaar, in verband met de buitenlessen, geldt in overleg een aangepast yogalesrooster. De cursisten worden in deze periode geïnformeerd over deelname aan de buiten yogalessen. Als er genoeg mensen zijn die door willen met de yogalessen binnen in die periode en het rendabel is om de zaal bij te huren, dan gaan in overleg de binnen yogalessen gewoon door. Cursisten met een strippenkaart kunnen deelnemen aan de buitenyoga lessen zonder bijbetaling. Indien je alleen de buiten yogalessen wilt volgen, geldt een apart tarief voor de workshop buiten yoga.

Eigen risico
Het deelnemen aan de yogalessen is geheel voor eigen risico. Bij twijfel aan je gezondheid, raadpleeg dan een huisarts of specialist. YogabyCarola is niet aansprakelijk voor vermissing, verduistering, diefstal of schade, zowel direct als indirect, respectievelijk van of aan eigendommen van de cursisten.

Nieuwsbrief
Maandelijks verstuurt YogabyCarola een nieuwsbrief per email. Hierin staat informatie die belangrijk is voor cursisten om te weten. Daarnaast worden activiteiten van YogabyCarola uitgelicht.

YogabyCarola is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 73589691.

Privacyverklaring

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close