Kinderyoga

Kinderyoga | YogabyCarola

YogabyCarola biedt voor kinderen in de leeftijdscategorie 4-8 jaar en 9-12 jaar kinderyoga workshops aan in samenwerking met Sjors Sportief van Beweegteam Woerden.

De workshop YoGaaf! wordt in Harmelen en Woerden gegeven voor kinderen in de groepen 6 t/m 8. Wil je jouw kind leren om steviger in de schoenen te staan? En meer voor zichzelf op te komen? Yoga is een manier om dit te ontdekken. Yoga levert een positieve bijdrage aan je zelfbeeld en geeft je meer zelfvertrouwen. Bewust bewegen en met je ademhaling bezig zijn. Je zoon of dochter leert in 4 lessen meer over:

  • Wie ben ik & wat voel ik?
  • Zelfvertrouwen
  • Focus en balans
  • Samenwerken

Ook ervaart je kind wat even niets doen en ontspannen met hem of haar doet. Geef je zoon of dochter op voor 4 lessen YoGaaf via onderstaande link!

Workshop:  YoGaaf!
Voor wie:     kinderen van 9 t/m 12 jaar (groep 6 t/m 8)
Data:            dinsdag 12, 19, 26 mei en 2 juni 2020
Tijdstip:       15.30 tot 16.30 uur
Kosten:         € 10,- voor 4 lessen
Locatie:        Woerden
Aanmelden: via de website Sjors Actief

De workshop Chillexen is voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar. Actief bewegen wordt afgewisseld met momenten van rust, ademspel en creativiteit. Ze leren op een speelse manier om vanuit de drukte de rust op te zoeken en zich meer te focussen. Plezier staat voorop. Even niets hoeven en zeker niets moeten.

Wil je dat je zoon of dochter meer rust krijgt en ervaart? Laat hem of haar dan meedoen met de 6 lessen Chillexen. Geef je zoon of dochter snel op, voordat alle matjes bezet zijn.

Workshop:  Chillexen
Voor wie:     kinderen van 4 t/m 8 jaar (groep 1 t/m 4)
Data:            dinsdag 10, 17, 24, 31 maart en 7 en 14 april 2020
Tijdstip:       14.30 tot 15.30 uur
Kosten:         € 15,- voor 6 lessen
Locatie:        Woerden
Aanmelden: via de website Sjors Sportief

Heb je vragen over één van de workshops of wil je alvast een plek voor je zoon of dochter reserveren, bel me gerust of neem contact met me op.

Kinderyoga Chillexen
Kinderyoga Chillexen voor kinderen in de groepen 1 – 4
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close