Actie

Actie stoelyoga Het Vergeten Kind | YogabyCarola

Stoelyoga voor Het Vergeten Kind wordt verplaatst!

Vanwege de maatregelen van het kabinet met betrekking tot het Coronavirus wordt de stoelyoga van 20 maart verplaatst naar een ander moment in het jaar. Op een later moment wanneer meer duidelijk is over deze uitzonderlijke situatie zal opnieuw een datum gepland gaan worden. Excuses voor het ongemak.

Altijd al een keer stoelyoga willen doen, grijp dan nu je kans! Jouw vrijwillige bijdrage levert je een soepel lichaam op en stichting Het Vergeten Kind krijgt een mooie donatie … dat is nog eens een goede investering! Ook voor diegene die bekend zijn met yoga en het doel een warm hart toedragen.

De naam stoelyoga zegt al wat het is; yoga op een stoel. Het is een laagdrempelige yogavorm, omdat je dit op elk moment kunt doen en de oefeningen relatief eenvoudig zijn. Bij deze milde vorm van bewegen, waarbij je naast zittende bewegingen ook staande yogahoudingen doet heb je aandacht voor je houding en let je op je ademhaling.

Datum:         nieuwe datum volgt!
Tijdstip:        19.00 tot 20.00 uur
Kosten:         vrijwillige bijdrage voor Het Vergeten Kind
Locatie:        EigenWijs | Centrum voor therapie & coaching
Vijzelmolenlaan 6 in Woerden

De investering voor de stoelyoga bepaal je zelf en komt in zijn geheel ten gunste van het goede doel: Het Vergeten Kind
Het Vergeten Kind strijdt voor kwetsbare kinderen die het moeilijk hebben en zet zich in voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.

Bedankt voor het begrip!

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close