Sup yoga

Winter Sup Yoga | YogabyCarola

Stand Up Paddling (SUP) is rustgevend, mindful en relaxed. Balancerend op het water met een sup plank richt je je aandacht op jezelf. Niemand die jou stoort op de SUP. En dat in combinatie met yoga, maakt het Sup yoga! In dit jaargetijde is het Winter Sup Yoga.

Tijdens de Winter Sup Yoga in het zwembad ligt de focus op je hele lichaam, waarbij evenwicht en concentratie belangrijk zijn en waarin je wordt uitgedaagd jezelf in balans te houden. Op een milde manier yoga-oefeningen doen op je sup plank. Kracht, balans en meditatie, maar vooral plezier komen samen tijdens Sup yoga in het zwembad. Geen yoga ervaring? Geen probleem, Sup yoga is voor iedereen toegankelijk. 

Na een korte introductie van de sup basistechnieken en een yoga warming-up stap je op de sup plank om het gevoel en de balans te vinden. Gewend aan het water te midden van de natuur doe je yoga- en ademhalingsoefeningen afgesloten met een eindontspanning.

Iedereen is welkom bij de Winter Sup Yoga. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. En als je nog nooit op een sup hebt gestaan, is dat ook geen probleem. Je kunt gewoon in je badkleding meedoen. Er is natuurlijk een kans dat je nat wordt, dus neem een handdoek mee. De sup plank ligt in het zwembad voor je klaar. De Winter Sup Yoga wordt in samenwerking met Sportsaeck verzorgd.

Winter Sup Yoga is fun en een heerlijke ontspanning in het warme zwembadwater.

Datum:           27 december 2022
Tijdstip:          19.00 tot 20.30 uur
Investering:  € 34,50 (inclusief sup en warme choco met lekkers)
Locatie:          Zwembad H2O, De Uithof 1 in Harmelen
Aanmelden:  via Sportsaeck

Wat je nog moet weten:

– vanaf 10 deelnemers gaat de Winter Sup Yoga door.
– als deelnemer is het een vereiste dat je zwemdiploma A & B hebt.
– opgeven vooraf is noodzakelijk, bij betaling is je plek gereserveerd.

Wil je alleen suppen, dan kun je hiervoor bij Sportsaeck terecht!
Heb je vragen, bel / app me gerust op 06 – 81 38 43 34.

Sup yoga is een heerlijke manier om tot rust te komen en
mezelf wat ‘me-time’ te gunnen.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close