Sup yoga

Winter Sup Yoga | YogabyCarola

Stand Up Paddling (SUP) is rustgevend, mindful en relaxed. In de natuur balancerend op het water met een sup plank richt je je aandacht op jezelf. Niemand die jou stoort op de SUP. En dat in combinatie met yoga, maakt het Sup yoga!

Met Sup yoga ligt de focus op je hele lichaam, waarbij evenwicht en concentratie belangrijk zijn en waarin je wordt uitgedaagd jezelf in balans te houden. Op een milde manier yoga-oefeningen doen op je sup plank. Kracht, balans en meditatie, maar vooral plezier komen samen tijdens Sup yoga op het water. Geen yoga ervaring? Geen probleem, sup yoga is voor iedereen toegankelijk. 

Na een korte introductie van de sup basistechnieken en een yoga warming-up stap je op de sup plank om het gevoel en de balans te vinden. Gewend aan het water te midden van de natuur doe je yoga- en ademhalingsoefeningen afgesloten met een eindontspanning.

Iedereen is welkom. Je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. En als je nog nooit op een sup hebt gestaan, is dat ook geen probleem. Je kunt gewoon in sport/yogakleding of badkleding meedoen. Er is natuurlijk een kans dat je nat wordt, dus neem een extra setje kleding en een handdoek mee. De sup plank ligt voor je klaar.

Data:                donderdag 15 juni, 13 juli en 24 augustus 2023
Tijdstip:           19.00 tot 20.30 uur                
Investering:   € 27,50 (inclusief sup)
Locatie:           Westdampark
Sup yoga is fun en een heerlijke ontspanning op het water. De Sup yogales wordt in samenwerking met Sportsaeck verzorgd.  

Wat je wellicht wilt weten:
– Vanaf 4 deelnemers gaat de Sup yoga door.
– Als deelnemer is het een vereiste dat je zwemdiploma A & B hebt.
– Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt bij regen, onweer of sterke wind de Sup yoga geannuleerd.
– Opgeven vooraf is noodzakelijk, bij betaling is je plek gereserveerd.

Wil je voor een gezelschap een Sup yoga workshop, ook dat is mogelijk. Denk aan een verjaardag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Deze boek je met 6 personen of meer. Neem voor vragen contact op of stuur een e-mail: yogabycarola@ziggo.nl.

Wil je alleen suppen, dan kun je hiervoor bij Sportsaeck terecht!

Heb je vragen, bel / app me gerust op 06 – 81 38 43 34.

Sup yoga is een heerlijke manier om tot rust te komen en
mezelf wat ‘me-time’ te gunnen.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close