Frisse ademstart

Frisse ademstart | YogabyCarola

Een voorjaarsschoonmaak voor je lijf!

Waar een voorjaarsschoonmaak in het huis vroeger heel vanzelfsprekend was, zoals kasten uitmesten of de zolder opruimen, wordt dit tegenwoordig door alle drukte van de dag veel minder gedaan. Terwijl dit je juist ook geestelijk bevrijd van datgene wat niet meer bij jou en jouw leven past. Je maakt weer ruimte voor iets nieuws!

Ook het lichaam voelt zich goed wanneer je het reinigt en opschoont. Jezelf bevrijdt van oude lasten. Dit houd je fit en gezond. Tijdens de Frisse ademstart nemen Debby (Oefentherapeut & Ademcoach) en Carola (Ademcoach) je mee in een ademsessie waarbij blokkades in het lichaam worden weggemasseerd, je vrijer gaat ademen en je door de verbonden ademhaling oude lasten afvoert. Een diepe innerlijke reiniging van lichaam en geest. Ook krijg je instructies mee om thuis het wegmasseren van opgehoopte spanning toe te passen. 

Een innerlijke reiniging versterkt je immuunsysteem, leert je los te laten, dingen te veranderen of zelfs een spannende nieuwe start in je leven te maken. Ben jij toe aan een innerlijke voorjaarsschoonmaak dan lees je dit wellicht niet voor niets. 

Datum:          6 april 2023
Tijdstip:        inloop 19.15 uur, aanvang 19.30 – 21.30 uur
Locatie:         Studio, Leidekkersweg 2
Investering: € 59,- (de sessie is VOL)

De animo voor de sessie is overweldigend. Zodoende hebben we besloten een 2e sessie te organiseren overdag op 13 april: 

Datum:          13 april 2023 (bij 4 deelnemers gaat de workshop gegarandeerd door)
Tijdstip:        inloop 9.15 uur, aanvang 9.30 – 11.30 uur
Locatie:         Studio, Leidekkersweg 2
Investering: € 59,-

Met als afsluiter een heerlijk detox smoothie waarna je relaxed je bed in kan rollen.

De start van het voorjaar, waarin de natuur weer ontwaakt en alles gaat groeien en bloeien, is de ideale tijd voor een detox. Gun jij dit jezelf?

Als je hartproblemen en/of -aandoeningen hebt, is deze groepssessie niet geschikt. Ook bij zwangere vrouwen is een later moment, een beter moment. Heb je interesse, maar voel je toch enige twijfel of heb je een vraag, bel me gerust op 06 – 81 38 43 34 of neem contact met me op.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close