Blog: Leef vanuit je hart!

Heerlijk, vakantie! Even pas op de plaats! Tijd vrijmaken met het gezin, familie en vrienden dat is de gezelligheid rondom Kerst!

Het is ook de tijd om afstand te nemen, uit te rusten, op adem te komen, terug te kijken, nieuwe plannen te maken en jezelf toe te spreken. Jij, die zelf je eigen keuzes maakt, zelf de moed bij elkaar mag verzamelen om te kiezen met je hart.

Dat brengt me op mijn persoonlijke keuzestruggles. Over het algemeen ben ik best straight forward en als ik besluit iets te doen, ga ik ervoor! Toch gaat dit me momenteel wat lastiger af. Ik weet dat loslaten en de energie laten stromen, ruimte geeft voor nieuwe dingen, toch houdt iets me nog tegen. Of is het de onzekerheid die me naar de keel grijpt.

Lef tonen, niet bang zijn voor de consequenties, moed verzamelen en doorpakken, dat is eigenlijk het enige wat ik hoef te doen. En het meest belangrijke mijn hart volgen. Zo zwart-wit is het helaas niet, naast mijn gevoel komen ook de gedachten weer om de hoek kijken. Die continue stroom hersenspinsels die me alle kanten op stuurt, die de dingen groter maakt dan ze zijn.

Ooit was dat de reden voor mij om yoga te gaan doen, om die gedachten te temmen. Want naast het fysieke deel met de ademhaling brengt de adem eveneens rust in het hoofd. Het helpt om meer bij mezelf te komen, afstand te nemen, los te laten al lukt dit uiteraard ook niet op alle momenten en altijd. Ook bij mij niet.

De komende weken ga ik aan de slag met mijn ontdekkingsreis naar dat ‘iets’ wat me tegenhoudt. Ik wens je liefdevolle en relaxte kerstdagen en voor 2019 mooie plannen, inspiratie en gezondheid! Leef en maak de juiste keuzes vanuit je hart! Dat neem ik me ook in 2019 weer voor!

2 gedachten over “Blog: Leef vanuit je hart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close